Направете своето туту с възелчета (цвят по избор)

  • Кат. #: 076
В наличност
42.00лв.

Можем да изработим туту във всякакви цветове като моделът може да бъде едноцветен или шарен. Моля, попълнете в полето за цвят номера/та или името/ната на желания цвят/ове. Ако искате някой цвят да бъде преобладаващ или цветовете да са наредени по специфичен начин, моля упоменете това. Имената и номерата на цветовете може да видите тук - http://tutu.bg/colors/

При тутуто с възелчета се слагат допълнителни парчета тюл, с които се връзват възелчетата. Това придава на тутуто допълнителен обем в долната част и го прави да изглежда много по-различно и нестандартно от другите тутута. За завършек се слага панделка в подходящ цвят.

Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, които сте предоставили. Използва се мек кристален тюл, който се слага на три пласта, за да има тутуто повече обем. За завършек на тутуто се слага сатенена панделка в подходящ цвят. При вземане на мерки са нужни размерът на талията и дължината. Талията се мери като цяла обиколка в най-тясната част в областта на кръста. Дължината е според Вашите предпочитания, като се измерва от талията до мястото, до което искате да стига полата.

Всички тутута се правят с ластик на талията, който се разтяга допълнително поне 4-5 см., което дава възможност да се носят по-дълго време докато детето расте. Ако не можете да предоставите точни размери може да изберете от нашите стандартни, които стават на повечето деца от посочената възраст.

Времето за изработка на едно туту е от 1 до 10 работни дни (почивните дни и официалните празници не се включват). Това не включва времето за доставка. При поръчка на повече от едно туту времето за изработка ще бъде уточнено допълнително.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.