Едноцветно туту

Всички тутута, които правим са изработени от мек, кристален тюл на парчета, който се слага на три пласта. Така поличките ни имат повече обем и малките момиченца, които ги носят, могат да се почувстват като истински принцеси.
Тутут може да бъде изработено във всякакви цветове, като може да бъде едноцветно или в комбинация от няколко цвята. Едноцветните тутута се изработва в цвят по Ваше желание и им се слага панделка за украса. По правило слагаме панделка в най-близък до основния цвят, но ако искате тя да бъде в различен цвят и да контрастира може да ни уведомите за това при поръчката си.

Бял ангел  (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Бял ангел е направено изцяло от бял тюл. За завършек се слага бяла сатенена панделка. Ако желаете друг цвят на панделката може да упоменете това в полето за коментари.Всяко туту се изработва индив..

Направете своето туту (цвят по избор)
26.00лв.

Можем да изработим туту във всякакви цветове като моделът може да бъде едноцветен или шарен. Моля, попълнете в полето за цвят номера/та или името/ната на желания цвят/ове. Ако искате някой цвят да бъд..

Наситено лилаво  (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Наситено лилаво е направено изцяло от лилав тюл. За завършек се слага лилава сатенена панделка. Ако желаете друг цвят на панделката може да упоменете това в полето за коментари.Всяко туту се изработ..

Пепел от рози (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Пепел от рози е направено изцяло от тюл в цвят пепел от рози. За завършек се слага панделка в цвят пепел от рози. Ако желаете друг цвят на панделката може да упоменете това в полето за коментари...

Тюркоаз  (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Тюркоаз е направено изцяло от тюркоазен тюл. За завършек се слага синя панделка. Ако желаете друг цвят на панделката може да упоменете това в полето за коментари.Всяко туту се изработва индивидуално..