Снежинка (от 26 до 58 лв.)

  • Кат. #: 016
В наличност
  • Снежинка (от 26 до 58 лв.)
  • Снежинка (от 26 до 58 лв.)
  • Снежинка (от 26 до 58 лв.)
  • Снежинка (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Снежинка е направено от комбинация между бяло, слонова кост, светло синьо и сиво. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.

Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, които сте предоставили. Използва се мек кристален тюл, който се слага на три пласта, за да има тутуто повече обем. За завършек на тутуто се слага сатенена панделка в подходящ цвят. При вземане на мерки са нужни размерът на талията и дължината. Талията се мери като цяла обиколка в най-тясната част в областта на кръста. Дължината е според Вашите предпочитания, като се измерва от талията до мястото, до което искате да стига полата.

Всички тутута се правят с ластик на талията, който се разтяга допълнително поне 4-5 см., което дава възможност да се носят по-дълго време докато детето расте. Ако не можете да предоставите точни размери може да изберете от нашите стандартни, които стават на повечето деца от посочената възраст.

Времето за изработка на едно туту е от 1 до 10 работни дни (почивните дни и официалните празници не се включват). Това не включва времето за доставка. При поръчка на повече от едно туту времето за изработка ще бъде уточнено допълнително.

Продава се само полата, аксесоари не са включени.

Снимки - Елена Карагьозова

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.