Шарено туту

С поличка туту всяко момиченце може да се почувства като принцеса. Изключително подходящи са за рожден ден, парти, карнавал, сватба или фотосесия.
Разполагаме с над 30 цвята тюл и повече от всичко обичаме да правим различни комбинации от тях. Тук ще видите само малка част от възможните такива, които сме направили и Ви предлагаме. Свободни сте да изберете и комбинация по Ваш вкус, която да пасва на тоалета, декорите или темата на празненството Ви. Вариантите са безчет и винаги се радваме да направим нещо ново и различно.
Надяваме се да донесем много усмивки на всичките ни малки и големи клиенти.

Вещица (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Туту Вещица е направено от комбинация между черен, оранжев и жълт тюл. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, които сте предо..

Вещица в лилаво (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Вещица в лилаво е направено от комбинация между лилав и черен тюл. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, които сте предостав..

Диско  (от 26 до 58 лв.)
ново
26.00лв.

Диско е една истинска експлозия от цветове. Направена е от светло жълто, оранжево, ярко розово, лилаво, тюркоаз и ярко зелено. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят. Ако желаете друг ..

Залез над морето (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Залез над морето е направено от комбинация между светло жълто, прасковено, оранжево, червено и розово. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално с..

Захарно бастунче (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Захарно бастунче е направено от комбинация между червено и бяло, досущ като захарно бастунче. За завършек се слага сатенена панделка в червено или бяло.Всяко туту се изработва индивидуално според..

Коледна приказка (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Коледна приказка е направено от комбинация между бордо, пепел от рози, светло розово и слонова кост, за да усетите духа на Коледните празници. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвя..

Лилаво изкушение (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Лилаво изкушение е направено от комбинация между лилаво и светло лилаво. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, които сте предо..

Магическо розово (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Магическо розово е направено от комбинация между розово, пепел от рози и цикламено. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, кои..

Малък сладкиш (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Малък сладкиш е направено от комбинация между шоколадово кафяво, розово и жълто. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят. Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, които ..

Машина за дъвки  (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Машина за дъвки е направено от комбинация между жълто, оранжево, червено, тюркоаз и изумруд. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално според разме..

Направете своето туту (цвят по избор)
26.00лв.

Можем да изработим туту във всякакви цветове като моделът може да бъде едноцветен или шарен. Моля, попълнете в полето за цвят номера/та или името/ната на желания цвят/ове. Ако искате някой цвят да бъд..

Падащи листа (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Падащи листа е направено от комбинация между слонова кост, бежово, жълто, кафяво, шоколадово кафяво и бордо. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивид..

Паун (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Туту Паун е направено от комбинация между лилаво, изумруд, кралско синьо и тюркоаз, така че да наподобява паунската украска. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изра..

Приказка за принцеси (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Приказка за принцеси е направено от комбинация между светло розово, розово, цикламено, светло лилаво и лилаво.. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индив..

Розово вълшебство (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Розово вълшебство е направено от комбинация между светло розово, розово и ярко розово. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, к..