Туту за Хелоуин

Хелоуин се превръща в любимия празник на все повече деца. И това не е случайно, кой не обича да се маскира или да се превъплъти в любим герой!
А нашите тутута са подходящи точно за такива случаи. Възможностите за костюм с туту пола са безкрайно много и зависят само от Вашето въображение. Принцеса или вещица – зависи само от Вас.
Класическите цветове за Хелоуин са черно, зелено, лилаво и оранжево. Представяме Ви няколко варианта изпълнени в тези окраски. Но това далеч не са всички възможности и не се чувствайте ограничени да развихрите въображението си, ако искате да реализирате някоя по-нестандартна идея.

Вещица (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Туту Вещица е направено от комбинация между черен, оранжев и жълт тюл. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, които сте предо..

Вещица в лилаво (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Вещица в лилаво е направено от комбинация между лилав и черен тюл. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, които сте предостав..