Туту

Туту е вид пола, направена от тюл, която се носи от балерините. Тутутата, които предлагаме не са професионални и предназначени за танцови спектакли, но могат да бъдат използвани в много други ситуации.

Вашето дете може да изглежда като принцеса на своя рожден ден или по други поводи като сватби, карнавали или фотосесии. Всяко туту се изработва по индивидуална поръчка според размерите на Вашето дете. Може да избирате от над 30 различни цвята тюл и да ги комбинирате според Вашия вкус.

Бял ангел  (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Бял ангел е направено изцяло от бял тюл. За завършек се слага бяла сатенена панделка. Ако желаете друг цвят на панделката може да упоменете това в полето за коментари.Всяко туту се изработва индив..

Вещица (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Туту Вещица е направено от комбинация между черен, оранжев и жълт тюл. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, които сте предо..

Вещица в лилаво (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Вещица в лилаво е направено от комбинация между лилав и черен тюл. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, които сте предостав..

Диско  (от 26 до 58 лв.)
ново
26.00лв.

Диско е една истинска експлозия от цветове. Направена е от светло жълто, оранжево, ярко розово, лилаво, тюркоаз и ярко зелено. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят. Ако желаете друг ..

Дъга в пастелни тонове (от 42 до 69 лв.)
42.00лв.

При тутуто с възелчета се слагат допълнителни парчета тюл, с които се връзват възелчетата. Това придава на тутуто допълнителен обем в долната част и го прави да изглежда много по-различно и..

Залез над морето (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Залез над морето е направено от комбинация между светло жълто, прасковено, оранжево, червено и розово. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално с..

Захарно бастунче (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Захарно бастунче е направено от комбинация между червено и бяло, досущ като захарно бастунче. За завършек се слага сатенена панделка в червено или бяло.Всяко туту се изработва индивидуално според..

Коледна приказка (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Коледна приказка е направено от комбинация между бордо, пепел от рози, светло розово и слонова кост, за да усетите духа на Коледните празници. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвя..

Лилаво изкушение (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Лилаво изкушение е направено от комбинация между лилаво и светло лилаво. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, които сте предо..

Магическо розово (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Магическо розово е направено от комбинация между розово, пепел от рози и цикламено. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, кои..

Малък сладкиш (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Малък сладкиш е направено от комбинация между шоколадово кафяво, розово и жълто. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят. Всяко туту се изработва индивидуално според размерите, които ..

Машина за дъвки  (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Машина за дъвки е направено от комбинация между жълто, оранжево, червено, тюркоаз и изумруд. За завършек се слага сатенена панделка в подходящ цвят.Всяко туту се изработва индивидуално според разме..

Направете своето туту (цвят по избор)
26.00лв.

Можем да изработим туту във всякакви цветове като моделът може да бъде едноцветен или шарен. Моля, попълнете в полето за цвят номера/та или името/ната на желания цвят/ове. Ако искате някой цвят да бъд..

Направете своето туту с възелчета  (цвят по избор)
42.00лв.

Можем да изработим туту във всякакви цветове като моделът може да бъде едноцветен или шарен. Моля, попълнете в полето за цвят номера/та или името/ната на желания цвят/ове. Ако искате някой цвят да..

Наситено лилаво  (от 26 до 58 лв.)
26.00лв.

Наситено лилаво е направено изцяло от лилав тюл. За завършек се слага лилава сатенена панделка. Ако желаете друг цвят на панделката може да упоменете това в полето за коментари.Всяко туту се изработ..